خواص حلوا ارده

انتشار اطلاعات عمومي

خواص حلوا ارده

۱ بازديد ۰ نظر

حلوا ارده بهترين غذا براي سرد مزاجانحلواارده يكي از مغذي ترين مواد غذايي صبحانه ما ايراني ها محسوب مي شود كه سرشار از پروتئين،ويتامين B، D، E، لستين و حاوي اسيدهاي چرب غير اشباع است. حلوا ارده از تركيب كنجد سابيده شده با شيره يا شكر تهيه مي شود و هر گرم آن 5 كالري و 30درصد چربي دارد. اين خوراكي مغذي خواص فوق العاده اي را براي سرد مزاجان دارد كه در اين بخش از سلامت نمناك به آن اشاره خواهيم نمود.
ارزش غذايي حلوا ارده
به دليل اينكه حلوا ارده از كنجد تشكيل شده است حاوي مواد و ويتامينهاي موجود در كنجد ، پروتئين‏، ويتامين هاي گروه ب، ويتامين آ و د، ليستن و حاوي اسيدهاي پرچرب غير اشباع و اشباع نظير اسيد اولئيك است.
 فوايد حلوا ارده
طبع حلوا ارده
حلوا ارده از نظر طبيعت گرم وتر است و براي سرد مزاجان مفيد مي باشد.
كاهش وزن با حلوا ارده در سردمزاجان
حلوا ارده را به رژيمهاي كاهش وزن سردمزاجان مي افزايند زيرا دير هضم و ثقيل است و اشتها را از بين مي برد ميل غذاي بعد را به تأخير مي اندازد.
 حلوا ارده
خواص حلوا ارده براي سردمزاجان:مصرف حلوا ارده سبب افزايش نيروي جنسي و نعوظ آوراست و سبب تقويت بدن مي شود.
مصرف حلوا ارده سفتي و سختي و ورم هاي داخلي و خارجي را نرم مي كند.
حلوا ارده مدر قاعده آور است و براي رفع بيماري ها ي رحم مفيد است.
حلوا ارده كالري بالايي دارد بنابراين براي كودكان و افراد مسن مفيد است زيرا انرژي مورد نياز بدن را تامين مي كند.
كودكان براي تقويت قدرت يادگيري، حافظه و بهبود عملكرد ذهني خود بهتر است در وعده صبحانه حلوا ارده مصرف نمايند.
مصرف حلوا ارده كم خوني و كمبود آهن خون را رفع مي كند بنابراين مصرف آن به زنان و دختران توصيه مي شود.
مصرف حلوا ارده سبب كم شدن دردهاي استخواني و مفاصل در افراد سرد مزاج مي شود.
 خواص حلوا ارده
مصرف روزانه حلوا ارده سبب برطرف كردن بي حسي، كرختي، فلج مي شود.
كاهش فشار خون بالا يكي از خواص مصرف حلوا ارده است.
مصرف حلوا ارده سبب باز شدن انسدادهاي اعضاي مختلف بدن ، خلط ها و جوش ها در افراد سرد مزاج مي شود.
مصرف حلوا ارده براي درمان اختلالات كبدي و ناراحتي هاي كليه مفيد است.
اگر حلوا ارده به خوبي فرآوري شده باشد حاوي اسيد هاي چرب غير اشباعي مانند امگا 3، امگا 6 و امگا 9 است و اسيدهاي چرب مورد نياز بدن را تامين مي كند.
مصرف حلوا ارده به دليل داشتن كلسيم كلسيم و روي سبب تقويت و استحكام استخوانها و دندانها مي شود.
افرادي كه به يبوست دچار هستند بهتر است ، حلوا ارده مصرف نمايند تا يبوست آنها برطرف گردد.
مصرف ارده از ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي پيشگيري مي كند.
مصرف ميزان متناسب ارده سطح چربي خوب خون يا همان HDL را افزايش مي دهد.
ارده به علت دارا بودن كنجد و خواص آنتي اكسيداني آن عاملي براي پيشگيري از سرطان در بدن محسوب مي شود.
 حلوا ارده در بارداري
مضرات حلوا اردهافراد مبتلا به ديابت به علت بالا بودن قند حلوا ارده نبايد بيش از حد حلوا ارده مصرف نمايند.
مصرف حلوا ارده و رعايت نكردن بهداشت دهان و دندان پس از مصرف آن سبب ايجاد حفره و پوسيدگي در دندان ها مي شود.
مصرف موجب تحريك معده خواهد شد.
مصرف بيش از حد حلوا ارده به علت خاصيت مليني سبب ايجاد اسهال در افراد مي شود.
مصرف بيش از حد حلوا ارده به علت بالا بودن ميزان چربي و كالري موجود در آن موجب چاقي و اضافه وزن مي شود.
طبع حلوا ارده گرم بوده و بيش از حد مصرف نمودن آن براي افراد گرم مزاج مناسب نيست زيرا موجب غليظ شدن صفرا و بروز جوش در صورت و بدن آنها ميگردد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.